domotica

Domotica laten installeren

Laat alle elektronische apparatuur en verlichting in uw huis op elkaar afgestemd worden met Domotica. Door Domotica te laten installeren door een specialist van Kampert Elektro bent u verzekerd van een hoogwaardige installatie op maat.
Met een Domotica systeem kunt u alle elektronische apparaten met één bedieningspaneel aansturen. Van open haard tot zonwering, verwarming tot airconditioning en beveiligingscamera’s tot TV.

Domotica laten installeren door Kampert Elektro

Bij Kampert Elektro bent u verzekerd van een Domotica installatie op maat. We luisteren aandachtig naar uw specifieke wensen en ontwikkelen hiervoor een oplossing op maat. Op- en aanmerkingen zijn wat dit betreft dan ook altijd welkom. Alleen zo kunnen we een Domotica systeem installeren dat perfect aansluit op uw wensen. Kijkt u eens op onze projecten pagina, om te zien hoe wij in het verleden onze klanten al van dienst zijn geweest.
Met een Domotica systeem van Kampert Elektro bent u daarnaast verzekerd van maximaal gebruiksgemak. Door middel van Domotica zijn alle elektrische apparaten in huis niet alleen eenvoudig te besturen, maar ook geautomatiseerd waar u dat wenst. Zo kunt u onder ander efficiënt omgaan met het energieverbruik of de veiligheid in huis verhogen.
Wanneer u, ook na installatie, ondersteuning nodig heeft rondom uw Domotica systeem zijn wij snel op locatie. Op werkdagen zijn we altijd bereikbaar, waarna we zorgen dat we snel bij u op de stoep staan. Zo bent u voorzien van een snelle service.

N

Installatie op maat

N

Maximaal gebruiksgemak

N

Snelle service

Breid uw Domotica systeem uit met PV-panelen

Bij Kampert Elektro zijn we ook ervaren met het installeren van PV-panelen. Wilt u besparen op uw energierekening en tegelijkertijd iets goeds doen voor het milieu? Breid uw Domotica systeem dan uit door PV-panelen te laten installeren op uw dak.

Bent u overtuigd door ons vakmanschap? Neem dan gerust contact met ons op. Bel, mail, of vul het contactformulier in voor een spoedige reactie.