batterij systemen

Slim batterij systeem voor uw woning of bedrijf.

Energieopslagsystemen voor particulieren en bedrijven wordt steeds aantrekkelijker. De ontwikkelingen op dit gebied gaan hard. Om uw energie kosten beheersbaar te houden en zonder in te leveren op uw comfort is meer nodig dan een batterij. Er is een slim systeem nodig.

Daarom is Kampert Elektro dealer van Kiwatt batterij systemen. Kiwatt batterijen doen meer dan energie opslaan, ze weten ook wanneer u dat nodig heeft of wanneer niet.
Met slimme software, die bij een Kiwatt installatie word geleverd, kunt u uw nodige energie kopen op het moment dat die het voordeligst is. En gebruiken wanneer u dat wilt! Dan hoeft u niet in te leveren op uw comfort.

Bij een overschot van energie van uw zonnepanelen kunt u ook uw energie verkopen.

Ook het koppelen van gebruikers ( PV installatie, warmtepomp, autoladers, etc) behoort tot de mogelijkheden hiervoor kunnen wij een advies op maat maken.

Ook als u geen PV installatie heeft kan een batterij systeem voor u voordelen opleveren.

De Kiwatt Batterij is ontworpen met robuustheid en gemaakt van hoogwaardige componenten. Dit is geen toeval; betrouwbaarheid moet te allen tijde worden gewaarborgd.

U kunt klein beginnen als u dat wenst, omdat de Kiwatt Batterij modulair is opgebouwd. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid tot 800 kWh. Dit is bijzonder handig wanneer uw bedrijf groeit of uw installatie meer energie vereist, aangezien de batterij met u meegroeit.

De zakelijke batterij

Voor alle installaties is er een batterij systeem van Kiwatt mogelijk. Ongeacht wat voor gebruiker u bent of wat voor bedrijf u heeft,

Met een Kiwatt Batterij heeft u altijd voordelen:

 • Een lagere energie rekening per maand
 • Voorkom energiepieken (bij grootverbruik aansluitingen)
 • Maximaal rendement van uw PV installatie
 • Geen zwaardere netaansluiting nodig
 • Slim in- en verkopen van energie

De volgende stap in de energietransitie maakt u met een Kiwatt Batterij. Speciaal ontworpen voor bedrijven en compleet af te stemmen op uw wensen.

Het ontwerp en advies van elk systeem is maatwerk, neem voor een vrijblijvende offerte of informatie contact met ons op.

N

Uitbreidbaar

N

Hoge kwaliteit

N

Klaar voor de toekomst

Waarom een batterij systeem?

Er zijn diverse redenen waarom de aanschaf van uw eigen energieopslag zowel voor het heden als de toekomst waardevol is. U kunt ook een bijdrage leveren aan de ontlasting van het elektriciteitsnet in Nederland.

 

 1. Handelen op de energiemarkt.
  In deze tijd, waarin duurzaamheid en kostenbesparing hoog op de agenda staan, kan het handelen op de energiemarkt een slimme zet zijn voor uw bedrijf. Door middel van uw zonnepanelen bezit u zonder dat u dat misschien weet meer kapitaal dan u denkt. U verbruikt niet altijd evenveel energie als u opwekt. Deze slaat u eenvoudig op in de Kiwatt Batterij. Deze eerder opgeslagen energie komt dan goed van pas, zodat u het energienet niet hoeft aan te spreken. Maar het is ook mogelijk om de batterij te laden met goedkope energie via uw dynamische energiecontract. Dan heeft u niet eens zonnepanelen nodig en profiteert u van groene stroom tegen inkoopprijzen.

  Kiwatt heeft een slim algoritme ontwikkeld wat voor u automatisch de volgende afwegingen maakt: kunnen uw elektrische apparaten functioneren op eigen opgewekte zonne-energie, zonne-energie uit de batterij, goedkoop ingeladen netstroom uit de batterij of toch goedkope stroom direct uit het net? Zo beschikt u altijd over de meest optimale situatie! Via de Epex markt verkoopt u simpelweg de energie die u niet verbruikt tegen een gunstige prijs. Op deze manier genereert u extra inkomsten en draagt u tegelijkertijd bij aan de overgang naar duurzame energie door uw duurzame stroom beschikbaar te stellen.

 2. U kunt uw overtollige zonne-energie niet terugleveren aan het net.
  Op zonnige dagen wordt er meer stroom geproduceerd dan het net aankan, wat kan resulteren in verlies van opgewekte kWh’s en verlies van SDE-subsidie. De Kiwatt Batterij fungeert als een buffer om deze overtollige energie op te slaan.
 3. Uw netaansluiting is overbelast.
  Wanneer uw netaansluiting overbelast raakt, kan dit leiden tot instabiliteit in uw stroomvoorziening en daarmee in uw installatie of productie. De Kiwatt Batterij biedt een eenvoudige oplossing om rust en stabiliteit te creëren.
 4. U wilt congestie helpen voorkomen.
  Door pieken in stroomopwekking en -verbruik op te vangen met de Kiwatt Batterij, draagt u bij aan het voorkomen van piekbelasting en congestie in het netwerk, zonder zorgen over uw eigen kWh’s en financiën.

De details

Monitoren en optimaliseren met uw smartphone.

De Kiwatt Batterij kan volledig worden afgestemd op uw energiebehoeften. Wat is het beste moment om energie op te slaan? Wanneer is het gunstig om energie terug te leveren? Hoeveel energie is nog beschikbaar? Met de Kiwatt-app heeft u alle benodigde informatie bij de hand. U kunt eenvoudig aanpassingen doen en de batterij naar uw eigen voorkeuren instellen, terwijl Kiwatt op afstand meekijkt.